Cheeky-Mama-prsne-blazinice-6

Cheeky Mama prsne blazinice za dojenje (v treh barvah) 6 PAROV

28.50€
  • Šifra: Cheeky Mama prsne blazinice za dojenje (v treh barvah) 6
  • Razpoložljivost: 2-3 DNI

Opis

Cheeky Mama pralne blazinice za dojenje iz bambusa so ekološka, udobna in cenejša alternativa blazinicam za enkratno uporabo. 

Blazinica ima premer približno 11cm, gradi pa jo plast bambusa, ki je v stiku s kožo, notranja plast vpojne mikrofibre ter nepremočljiva plast PUL-a na zadnji strani. So tanjše od več vrst blazinic za enkratno uporabo ter mehke, prijetne na dotik z občutljivimi in od dojenja trpečimi bradavicami. Zelo vpojne in nepremočljive!! Priporočamo pranje do 40°C. 

Na voljo v pakiranju 6 parov (= 12kom) v eni barvi ali v kompletu treh barv! Tako ne boste nikoli več v zadregi ali vam izpod črne majice kuka bela blazinica!

  • en par belih
  • en par svetlih kožnih
  • en par črnih

Po želji lahko izberete vse pare v isti barvi, le izberite pravo v spustnem meniju. Enobarvne blazinice so na voljo le v pakiranjih po 3 pare.

Pri ceni 13,80 eur za 3 pare (6 kom), 24,50eur za 6 parov ali 34 eur za 9 parov (18 kom), boste z njimi kmalu tudi prihranili denar!

Lepo in uporabno darilo za mlade mamice! Poglejte še ponudbo manjših wet bagic za shranjevanje blazinic za dojenje ali nakup dopolnite s prelepimi in mehkimi (po pranju dobijo pravo mehkobo) 100% bombažnimi Cheeky pleničkami iz muslina, ki jih potrebuje prav vsaka mamica in dojenček!

Več informacij o blagovni znamki : http://www.cheekywipes.si

Mnenja (0)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro