Cheekywipes-robčki-mavrica-MIKRFIBRA-5

Cheeky pralni robčki iz mikrofibre: 5x mikrofibra - mavrica

8.00€
  • Šifra: Cheeky pralni robčki iz mikrofibre: 5x mikrofibra - mavrica
  • Razpoložljivost: 2-3 DNI

Opis

(5 X BARVNI robčki )

Puhasto žametna mikrofibra je idealna za brisanje umazanih rok in obrazov in pride prav v vsaki družini! Uporabni tudi za brisanje po lulanju (ne priporočamo za brisanje pokakanih ritk...) in v gospodinjstvu. Izberite med lepima pastelnima barvama sivke in mente ali barvnemu pakiranju petih barv - mavrica; mikrofibra se izjemno hitro suši, kar je super, če želite, da robčki hitro krožijo! 
 
Potrebujete dodatno pomoč pri izbiri vrste robčkov? Preberite si več tukaj!
 
Robčkov po sušenju ni potrebno vedno posušiti! Če se vam mudi, jih takoj iz pralnega stroja vrnite v ponovno uporabo! Preprosto jih še vlažne ponovno namočite v nekaj vode in eteričnega olja za sveže robčke v priročni škatli SVEŽE z sveže pripravljene robčke, ki s tesnilom pod pokrovom skrbi, da bodo robčki ostali sveži dlje časa!
 
Zamenjajte navadne otroške robčke z našimi naravnimi, ki so brez kemikalij, prijaznejši okolju, in vam bodo povrh še prihranili denar! 
 
Veste, da lahko Cheeky Wipes robčke uporabljate tudi za odstranjevanje ličil, brisanje tačk hišnih ljubljenčkov po sprehodih in še več? Preberite si več!
 

Več informacij o blagovni znamki : http://www.cheekywipes.si

Mnenja (0)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro