Cheekywipes-robčki-mavrica-bombažni-frotir

Cheekywipes robčki - mavrica bombažni frotir (5 X BARVNI robčki )

9.00€
  • Šifra: Cheekywipes robčki - mavrica bombažni frotir
  • Razpoložljivost: 2-3 DNI

Opis

(5 X BARVNI robčki )

Bombažni robčki so narejeni iz 100% bombažnega frotirja in so primerni za vse vrste uporabe.

Idealni za čiščenje umazanih otročičkov! Umazane le vržete v pralni stroj z ostalim perilom pri temperaturah do 60°C in spet bodo čisti (robčki se bodo pri prvem pranju rahlo skrčili, kar je povsem normalno in ne vpliva na kvaliteto uporabe). Priporočamo, da barvne robčke perete skupaj z barvnim perilom v izogib obarvanja drugega perila, kakor velja za katerikoli drug barvni tekstil.

Potrebujete dodatno pomoč pri izbiri vrste robčkov? Preberite si več tukaj!

 
Robčkov po sušenju ni potrebno vedno posušiti! Če se vam mudi, jih takoj iz pralnega stroja vrnite v ponovno uporabo! Preprosto jih še vlažne ponovno namočite v nekaj vode in eteričnega olja za sveže robčke v priročni škatli SVEŽE z sveže pripravljene robčke, ki s tesnilom pod pokrovom skrbi, da bodo robčki ostali sveži dlje časa!
 
Zamenjajte navadne otroške robčke z našimi naravnimi, mehkimi robčki, ki so brez kemikalij, prijaznejši okolju, in vam bodo povrh še prihranili denar! 
 
Veste, da lahko Cheeky Wipes robčke uporabljate tudi za odstranjevanje ličil, brisanje tačk hišnih ljubljenčkov po sprehodih in še več? Preberite si več!
 

Več informacij o blagovni znamki : http://www.cheekywipes.si

Mnenja (0)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro