Paket 10.

Paket 3 ROZA PLENIČKE AKCIJA

49.99€ 69.97€
  • Proizvajalec: Delfi.si
  • Šifra: Paket 3 roza AKCIJA
  • Nagradne točke: 500
  • Razpoložljivost: 1

Opis

AKCIJSKI Paket 3 plenic

Vsebuje 3 zunanjih plenic in pripadajoče notranje mehke vložke 3 iz microfibra in 3 iz bambusa z aktivnim ogljem, ter paket 100 prekrivnih robčkov za uložke ki jih po uporabi zavržete.
Za normalno uporabo vam priporočamo, da imate na zalogi med 10 in 20 pleničk, saj je treba po uporabi oprati tako zunaji kot notranji del. 
Pleničke si izberete po svojih željah in glede na zalogo, ki je na voljo. Svoje želje nam napišete med opombe ob zaključku nakupa.

Dejstvo je, da je vsak otrok drugačen, ampak vseeno velja, da novorojenček v 1. letu življenja porabi okoli 2500 plenic za enkratno uporabo.Če za primerjavo vzamemo plenice srednjega cenovnega razreda, vidimo, da je strošek plenic okoli 50€ na mesec oz. kar 900€ v prvih 18 mesecih. Vendar pozor, nekateri otroci vsaj del dneva (ponavadi ponoči) nosijo pleničke še precej dlje. Čeprav se v tem obdobju strošek zniža, vseeno ne izgine popolnoma.Pralne plenice Delfi predstavljajo nekoliko višji začetni vložek, L paket (24 pralnih pleničk, kar je priporočena količina za enega otroka) stane 299€. To pomeni, da boste že v prvem letu prihranili kar nekaj denarja.

Z vsakim mesecem bo vaš prihranek še precej višji. Če pa boste imeli več kot enega otroka pa bodo vaši prihranki res ogromni, saj lahko plenice Delfi brez težav uporabljate več let.

Plenice so tudi na voljo v Trgovini Karin na Brezovici kjer imajo tudi Otroška oblačila

Otroška oprema, pralne plenice

Mnenja (0)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro