Paket 3.

Paket 3.

49.97€ 59.97€
  • Proizvajalec: Delfi.si
  • Šifra: Paket 3.
  • Nagradne točke: 500
  • Razpoložljivost: 3

Opis

Paket 3 plenic

Najmanjši paket, ki ga potrebujete za vašega dojenčka.

Vsebuje 3 zunanje plenice po vaši izbiri in pripadajoče notranje mehke vložke. Pleničke si izberete po svojih željah in glede na zalogo, ki je na voljo. Svoje želje nam napišete med opombe ob zaključku nakupa.

Pri nakupu paketa XS prihranite 10,00 eur.

Dejstvo je, da je vsak otrok drugačen, ampak vseeno velja, da novorojenček v 1. letu življenja porabi okoli 2500 plenic za enkratno uporabo. Če za primerjavo vzamemo plenice srednjega cenovnega razreda, vidimo, da je strošek plenic okoli 50€ na mesec oz. kar 900€ v prvih 18 mesecih. Vendar pozor, nekateri otroci vsaj del dneva (ponavadi ponoči) nosijo pleničke še precej dlje. Čeprav se v tem obdobju strošek zniža, vseeno ne izgine popolnoma. Pralne plenice Delfi predstavljajo nekoliko višji začetni vložek, L paket (24 pralnih pleničk, kar je priporočena količina za enega otroka) stane 299€. To pomeni, da boste že v prvem letu prihranili kar nekaj denarja.

Z vsakim mesecem bo vaš prihranek še precej višji. Če pa boste imeli več kot enega otroka pa bodo vaši prihranki res ogromni, saj lahko plenice Delfi brez težav uporabljate več let.

Mnenja (0)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro