Polžja-krema

Polžja krema iz polžje sline

15.99€
  • Šifra: polžja krema
  • Razpoložljivost: 165

Opis

Opis

Polžja krema 

V čem je skrivnost?
Znanstveniki so z opazovanjem polža ugotovili, da si polž s pomočjo svoje sluzi, sam prenavlja svojo hišo. Znano je, da polžja sluz vsebuje vse sestavine potrebne za obnovitev kože, zato se znajo polži sami pozdraviti, če so poškodovani. Njihova slina vsebuje obnovitveni material, ki učinkovito deluje tudi na človeško kožo. Znanstveniki so vrsto let razvijali način, kako ženskam na prijazen način ponuditi to revolucionarno odkritje in v ta namen so razvili edinstveno kremo - kremo iz polžje sline, s pomočjo katere, z redno uporabo, lahko obnovite svojo kožo.


Krema iz polžje sluzi vsebuje :
- kolagen
- elastin
- hialuronska kislina
- glikolna kislina
- alantoin
- vitamin " C ", " B - 6 ", " A" (retinol)


Polžja krema  ne vsebuje Konzervans methylisothiazolinone.


Kaj pravijo izdelovalci kreme?
Hialuronska kislina je sestavni del kože (spojnice, zrkel).
V koži ima zelo pomembno vlogo, saj " privlači vodo", kar omogoča dobro hidracijo, ki se neposredno odraža v njeni trdnosti.

Menijo, da gube nastanejo zaradi pomanjkanja hialuronske kisline.
Vitamin C pomaga pri obnovi vezivnih vlaken. Je tudi močan oksidant.

Ta krema zmanjšuje in mehča brazgotine, ki izhajajo iz strij, madeže, gube, opekline...
Izboljša pigmentne madeže, omogoča vrnitev naravne barve, Odstrani odmrle kožne celice.

Hrani jo z naravnim kolagenom in elastinom, gladi kožo in jo mehča zahvaljujoč alantoinu.
Sestavine : veliko vode (je zelo gelastna, lahkotna krema), kolagen, elastin, zeleni čaj, hialuronska kislina, vitamin B2...


Zanimivost


Posebne lastnosti polžjega ekstrakta, iz katerega pridobivajo sestavine za proizvodnjo kozmetičnih pripravkov, so odkrili v Južni Ameriki. Francoski zdravnik je tam ugotovil, da so delavci, ki so se preživljali od nabiranja polžev, imeli nenavadno nežne roke in so se jim hitro pozdravile drobne praske in druge poškodbe. Na podlagi laboratorijske analize ekstrakta polžje sluzi je ugotovil, da je sluz zelo bogata s snovmi, ki so pomembne za zdravje kože, kot so alantoin, kolagen, elastin, glikolna kislina...Polžja krema  150 ml:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa Muller), Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerine, Glycosaminoglycans, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Pyridoxine HCL, Carbomer Sodium Hydroxide, Phenylpropanol,Parfum.


Mnenja (0)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro